Маски на борту та обов’язкові анкети перед польотом: у Ryanair розповіли, як відновлюватимуть рейси під час коронавірусу

Маски на борту та обов’язкові анкети перед польотом: у Ryanair розповіли, як відновлюватимуть рейси під час коронавірусу

Фото: www.ryanair.com

Авіакомпанія планує від 1 липня відновити 40% своїх рейсів.

Лоукост-авіакомпанія Ryanair планує відновити близько 40% своїх рейсів уже від 1 липня цього року, однак запроваджує низку заходів під час польотів через пандемію коронавірусу. Зокрема усім пасажирам доведеться обов’язково носити маски на борту.

Про це повідомляє пресслужба авіакомпанії.

"Для наших клієнтів і наших співробітників важливо, щоб ми повернулися до звичайного графіку з 1 липня. Уряди в усій Європі ввели заборону на 4 місяці, щоб обмежити поширення вірусу Covid-19. Через 4 місяці настав час знову запустити Європу, щоб ми могли возз'єднатися з друзями та сім'ями, дозволити людям повернутися до роботи і відновити європейську туристичну індустрію, яка забезпечує мільйони робочих місць", - заявив виконавчий директор Ryanair Едді Вілсон.

За його словами, квитки на рейси від 1 липня уже можна придбати на офіційному сайті, а їхня ціна стартуватиме від 20 євро в один бік.

Також у зв’язку із пандемією Ryanair запроваджує низку заходів для запобігання поширенню коронавірусу. Зокрема вони передбачатимуть меншу перевірку багажів, проходження реєстрації на літак онлайн, перевірку температури в аеропортах. Усі пасажири будуть зобов’язані перебувати на борту літаків у масках, також у них буде і весь персонал. Продажі на борту різних напоїв та їжі будуть значно обмежені, а відбуватиметься це винятково у безготівковому форматі.

У літаках також планують заборонити створювати черги до туалетів. Якщо пасажир захоче до туалету на борту літака – він має попередньо запитати цей дозвіл у персоналу, аби уникнути черг. В авіакомпанії також обіцяють щоночі дезінфікувати свої літаки, а у них самих встановлені спеціальні фільтри для очищення повітря.

Ще одним важливим моментом стане обов'язкове заповнення анкет перед польотом. Перед вильотом пасажири мають детально розповісти про те, як довго триватиме їхній візит, а також адресу проживання у цих країнах. Ця інформація буде необхідна для урядів країн-членів ЄС, аби ті змогли контролювати у разі потреби режим самоізоляції.

Нагадаємо, в авіакомпанії Wizz Air від 1 травня запровадили нові правила під час польотів на період пандемії коронавірусу.

Фото: ТСН.ua

Повʼязані теми:

Наступна публікація