Ляшко назвав дату, коли запрацює громадський транспорт, та за яких умов

Ляшко назвав дату, коли запрацює громадський транспорт, та за яких умов

Фото: УНІАН

Міністерство охорони здоров’я надасть пропозицію до Кабінету міністрів.

В Україні послаблення карантинних обмежень щодо роботи наземного громадського транспорту можуть почати діяти вже від 22 травня.

Таку пропозицію надасть Міністерство охорони здоров’я до Кабінету міністрів. Про це сьогодні, 15 травня, заявив заступник міністра охорони здоров'я - головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко в ефірі ТСН.19:30.

"Дату ми назвемо. І дата ця буде 22 травня. Більше всього, що ми будемо подавати до уряду на розгляд Кабінету міністрів саме таку пропозицію про пом’якшення карантину. Але це не значить, що настане 22 травня і на території всієї країни одночасно поїде весь громадський транспорт", - сказав він.

За словами Ляшка, транспорт поїде тільки за сценарієм адаптивного карантину саме в тих регіонах, які будуть відповідати критеріям, які розробило Міністерство охорони здоров’я.

"Їх також подамо до Кабінету міністрів України для того, щоб було затверджено разом з умовами адаптивного карантину", - додав Віктор Ляшко.

Ляшко розповів, за яких умов може відбутися повернення до суворого карантину

Ляшко розповів, за яких умов може відбутися повернення до суворого карантину

Нагадаємо, міністр інфраструктури Владислав Криклій розповів, як відновлюватиме роботу транспорт в умовах послаблення карантину після 22 травня, чи запрацює столична підземка та що буде з неліцензованими службами таксі.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус в Україні
Наступна публікація