Лише для хворих на COVID-19: у Празі з’явився особливий готель

Лише для хворих на COVID-19: у Празі з’явився особливий готель

Обслуговування клієнтів у "коронавірусному" готелі здійснюється повністю безконтактно.

У cтолиці Чехії Празі відкрили перший готель, який прийматиме винятково хворих на COVID-19.

Про це повідомляють Novinky.

Чотиризірковий готель розташований у центрі Праги й відноситься до мережі Czech Inn Hotels. Мешкати у ньому можуть люди, які дізналися про інфікованість коронавірусом під час подорожі, а також хворих мешканців столиці, які бояться заразити своїх рідних удома.

Аби заселитися, потрібно надати довідку про позитивний тест. Маючи лише підозру, не підтверджену аналізом, розміститися у ньому неможливо. Як зазначили у компанії, перші дні роботи у новому режимі вже підтвердили великий попит на таку послугу. 

Обслуговування клієнтів у "коронавірусному" готелі здійснюється повністю безконтактно. Дистанційно можна замовити їжу на кухні, а також замовити страви чи ліки через службу доставки. 

За правилами готелю, гостям не можна перебувати за межами свого номеру - виняток становлять лише випадки, коли потрібно вийти до лікаря або забрати доставку.

Згідно з даними Асоціації готелів та ресторанів Чехії, зараз близько половини готелів Праги - під загрозою закриття через наслідки епідемії, а в регіонах - близько 30%. З березня припинили роботу близько 10%. 

Нагадаємо, що зважаючи на рекордні прирости хворих на коронавірус Європа повертається до жорстких обмежень. Як за кордоном намагаються стримати COVID-19 та врятувати життя громадянам - читайте у нашому матеріалі.

Коронавірус у світі: у Британії жорсткого карантину не буде, а Чехія закриває музеї і зоопарки

Коронавірус у світі: у Британії жорсткого карантину не буде, а Чехія закриває музеї і зоопарки

Повʼязані теми:

Наступна публікація