Коронавірус зникне так несподівано, як і з'явився - лікар

Коронавірус зникне так несподівано, як і з'явився - лікар

Медик радить не впадати у паніку, а жити нормальним життям.

Коронавірус зникне так несподівано, як і з'явився. Тож панікувати не потрібно, бо так легше буде пережити пандемію. Про це заявив головний лікар одного з діагностичних медичних центрів Львова Тарас Жиравецький.

"Люди просто втомились від тієї інформації, яка щодня виливається на них з нету та телебачення стосовно коронавірусу. Нам потрібно розуміти, що цей вірус, як несподівано з'явився, так і несподівано зникне, що ми спостерігали з різними грипами", - розповів лікар на своїй сторінці у Facebook.

Тарас Жиравецький радить без паніки сприймати ситуацію з коронавірусом.

"Впевнений, що коли ми спокійні і розуміємо, як нам діяти, нам легше буде пережити цю пандемію. Звичайно, що вчені за кілька років оцінять те, що весь світ робив правильно і вчасно, а що ні. А поки що пропоную усім не панікувати, а спокійно жити нормальним життям і насолоджуватись тим, що ми маємо тут і зараз. Ми насправді маємо дуже багато цінного поруч і тільки такі часи заставляють нас оцінити те, що ми не помічаємо...", - зазначив медик.

Нагадаємо, раніше в ексклюзивному коментарі ТСН.ua лікар Рівненської обласної дитячої лікарні Павло Сільковський розповів, що коронавірус мутує і в цьому немає нічого дивного, а страх людей перед новою недугою "підігрівають" науковці.

Новий мутований коронавірус сколихнув Велику Британію

Новий мутований коронавірус сколихнув Велику Британію

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус в Україні
Наступна публікація