"Коли Саша і Геша – все гаразд". Ярославський із Кернесом "рвуть" коронавірус у Харкові

"Коли Саша і Геша – все гаразд". Ярославський із Кернесом "рвуть" коронавірус у Харкові

Фото: Associated Press

Харківський бізнесмен пояснив роздачу продуктових наборів тим, що в місті всі знають і його, і Кернеса.

Через пандемію коронавірусу бізнесмен Олександр Ярославський і мер Харкова Геннадій Кернес після сварки в сім років знову спілкуються і допомагають боротися з захворюванням.

Про це Ярославський повідомив Радіо Свобода.

"Якщо ви пам’ятаєте, ми з Кернесом сім років не розмовляли, ми були у сварці. Просто сьогодні ми розуміємо, що це спільна біда, і ми, повірте мені, "пашем", - зазначив він.

Харківський бізнесмен додав, що він і мер міста "порвуть" коронавірус, як "рвали усіх у футболі, ми рвали усіх в бізнесі, ми рвали всіх".

"Ну, розумієте, люди нас знають! І коли ми – мер Кернес і бізнесмен Ярославський у цій справі, то всі впевнені, що ми просто порвемо цей коронавірус. Повірте, ми його порвемо на шматки. Ну це знають всі. Ми рвали усіх у футболі, ми рвали усіх в бізнесі, ми рвали всіх… Ну як рвали – в хорошому розумінні. Повірте мені, людям же потрібна впевненість. Вони знають, що ми – переможці. Знають, що коли Саша і Геша – все гаразд! Ну і Альоша – звичайно! (Йдеться про голову Харківської ОДА Олексія Кучера – ред.)", - додав Ярославський.

Повʼязані теми:

Наступна публікація