Київ посилює контроль за дотриманням карантинних обмежень

Київ посилює контроль за дотриманням карантинних обмежень

Фото: УНІАН

Збільшать кількість груп, які перевірятимуть сертифікати вакцинації та ПЛР-тести.

Київ посилить контроль за дотриманням карантинних обмежень відповідно до правил "червоної" зони. Таке рішення ухвалили на засіданні штабу із ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

Про це повідомила прес-служба КМДА.

У Київській міській державній адміністраціії вирішили збільшити кількість робочих груп, що контролюють дотримання карантинних правил, до чотирьох у кожному районі міста.

"До робочих груп залучать посадових осіб районних державних адміністрацій, ГУ Держпродспоживслужби в м. Києві, Головне управління Національної поліції в місті Києві, КП "Муніципальна охорона", — повідомляють в КМДА.

Нагадаємо, від 1 листопада Київ за рівнем захворюваності входить до переліку "червоних" зон. Передбачається, що обмеження будуть діяти до стабілізації ситуації з коронавірусом, на що знадобиться щонайменше три тижні.

Читайте також:

  • Голова комітету з питань здоров'я нації Михайло Радуцький заявив, що Київ може вийти із "червоної" зони точно не через 5-7 днів.  Все залежить від кількості зайнятих COVID-ліжок.
  • В Україні може розширитися "червона" зона карантину, до якої найближчим часом можуть додати ще чотири регіони через погіршення ситуації з коронавірусом.

Коронавірус в Україні: у "червоній" зоні перебуває більшість території країни – 16 областей та Київ

Коронавірус в Україні: у "червоній" зоні перебуває більшість території країни – 16 областей та Київ

Записатися на вакцинацію проти COVID-19 вже сьогодні ви можете у свого сімейного лікаря або за телефоном контакт-центру МОЗ 0-800-602-019. Більше про вакцинацію ви можете дізнатися на сайті vaccination.covid19.gov.ua.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус в Україні
Наступна публікація