Кількість інфікованих коронавірусом в Криму зростає: найбільше хворих в Севастополі

Кількість інфікованих коронавірусом в Криму зростає: найбільше хворих в Севастополі

За минулу добу в Криму виявили 17 нових випадків зараження COVID-19.

В Криму, який перебуває під контролем бойовиків, виявили 295 випадків коронавірусу. Про це йдеться в повідомленні Кримської правозахисної групи з посиланням на засідання оперативного штабу з попередження поширення нової коронавірусної інфекції.

При тому, 118 випадків знайшли в Севастополі. 

За минулу добу в Криму виявили 17 нових випадків зараження COVID-19, 8 із них – в Севастополі, 3 – в Сакському районі, 3 – в Сімферополі, 2 людини – в Ялті і 1 – в Алушті.

Пресслужба ”уряду” Севастополя повідомила, що з-поміж хворих у місті - троє будівельників військового госпіталю в бухті Омега, також зараження виявили у трьох людей, які повернулися до Севастополя з Бахчисарая, у чоловіка, який прибув з Греції, і у жінки, яка приїхала з Москви.

В Крыму за минувшие сутки выявлено 9 новых случаев заражения короновирусной инфекцией. В Севастополе заявили о еще 8...

Опубліковано Крымская правозащитная группа / Crimean Human Rights Group Пʼятниця, 8 травня 2020 р.

Правозахисники вчергове наголошують, що рівень діагностування COVID-19 у Криму і Севастополі залишається низьким, тому, на їхню думку, офіційні дані про кількість випадків зараження новою коронавірусною інфекцією не відповідають дійсності.

Напередодні повідомлялося, що більшість курортних підприємств в окупованому Криму не зможуть почати роботу найближчим часом через пандемію коронавірусу, тож туристичний сезон в 2020 році може не відбутися.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус в Україні
Наступна публікація