Керівник Офісу президента Андрій Єрмак вилікувався від коронавірусу

Керівник Офісу президента Андрій Єрмак вилікувався від коронавірусу

Фото: УНІАН

В Єрмака негативний тест на COVID-19

Керівник Офісу президента Андрій Єрмак, який від 9 листопада перебував на ізоляції через коронавірус, вилікувався від COVID-19. Голова ОПУ отримав негативний результат тесту.

Про це Єрмак написав у Facebook.

Андрій Єрмак повідомив, що повертається до виконання своїх обов'язків у традиційному режимі. Втім, жодних подробиці свого одужання він не надав лише закликав українців дбати про своє здоров'я і дотримуватися карантинних правил.

"Коронавірус позаду - тест показав негативний результат. Приступаю до роботи у звичайному режимі. Друзі, ще раз прошу всіх ставитися відповідально до заходів безпеки. Здоров'я вам і вашим близьким", - написав Єрмак.

Коронавірус позаду - тест показав негативний результат. Приступаю до роботи у звичайному режимі. Друзі, ще раз прошу всіх ставитися відповідально до заходів безпеки. Здоров'я вам і вашим близьким!

Опубликовано Андрій Єрмаком Понедельник, 23 ноября 2020 г.

Нагадаємо, що очільник Офіса президента Андрій Єрмак 9 листопада повідомив про позитивний результат тесту на коронавірус. Він лікувався в столичній "Феофанії", де і працював.

Також на коронавірус захворів і президент Володимир Зеленський. Він теж перебуває у лікарні "Феофанія", де зі спеціально облаштованого кабінету проводив селекторні наради. 

Згодом головний лікар "Феофанії" запевнив, що президент перебуває в лікарні на таких самих умовах, що й інші. 

Зеленський та Єрмак перебувають на ізоляції у столичній лікарні "Феофанія"

Зеленський та Єрмак перебувають на ізоляції у столичній лікарні "Феофанія"

Повʼязані теми:

Наступна публікація