"Інформаційний спалах" - Мендель прокоментувала інформацію про випадки коронавірусу в Офісі президента

"Інформаційний спалах" - Мендель прокоментувала інформацію про випадки коронавірусу в Офісі президента

Фото: УНІАН

Якщо буде підтвердження про хворих - Офіс президента про це повідомить.

Офіс президента України повідомить про всі випадки захворювання коронавірусом COVID-19 серед його співробітників, якщо такі будуть.

Про це повідомила прессекретарка глави держави Юлія Мендель в суботу, 13 червня, агентству "Інтерфакс-Україна".

"Офіс президента повідомляє про підтверджені випадки захворювання, як це було у випадку з першою леді Оленою Зеленською. Поки що інформація, поширена соціальними мережами та анонімними джерелами - це інформаційний спалах. Якщо буде підтвердження про хворих - Офіс президента про це повідомить", - сказала вона.

Мендель нагадала, що президент України Володимир Зеленський обмежив зустрічі і перебуває на частковому карантині після позитивного тесту на коронавірус у його дружини.

Також, за словами Мендель, в Офісі президента України дотримуються всіх заходів безпеки: температурний скринінг, носіння масок, соціальне дистанціювання, є всі засоби індивідуальної безпеки, усі працівники регулярно проходять тестування.

Нагадаємо, 12 червня стало відомо, що дружина президента Олена Зеленська захворіла на COVID-19.

Згодом перша леді розповіла, що почувається задовільно і перебуває на амбулаторному лікуванні. Де заразилася, Зеленська не знає, оскільки переконує, що дотримувалася всіх правил безпеки, а тому виявлення COVID-19 стало для неї несподіванкою.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус в Україні
Наступна публікація