Хворий на COVID-19 Степанов пообіцяв на собі перевірити, як працюють “шляхи пацієнта”

Хворий на COVID-19 Степанов пообіцяв на собі перевірити, як працюють “шляхи пацієнта”

Фото: Facebook/Максим Степанов

Міністр пообіцяв щодня ділитися інформацією з українцями на сторінках соцмереж.

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов, який напередодні отримав позитивний тест на новий коронавірус COVID-19 та перебуває на самоізоляції вдома, планує пройти весь цей період, як звичайний пацієнт, фіксувати всі етапи й одразу, разом з командою Міністерства охорони здоров'я, шукати шляхи вирішення проблемних питань.

"Я всім дуже дякую за підтримку — отримав сотні повідомлень, коментарів та дзвінків із побажанням швидкого одужання. Всі ці ваші слова для мене — найкращі ліки. Весь час пандемії я дивився на ситуацію з COVID-19 очима лікарів. Тепер маю можливість пройти цей шлях в ролі пацієнта. Оцінити та на власному досвіді перевірити, як працюють маршрути пацієнта та протоколи лікування", - зазначив він у відеозверненні 15 листопада у Facebook.

Міністр пообіцяв щодня ділитися інформацією щодо свого "шляху пацієнта" з українцями на сторінках соцмереж.

"Не втомлюся нагадувати: для того, щоб зменшити ризик інфікування COVID-19, дотримуйтесь базових правил нашої нової реальності — мийте руки (або ж обробляйте санітайзером), носіть маски та уникайте місць великого скупчення людей. Бажаю всім вам здоров'я! Бережіть себе", - резюмував Степанов.

Нагадаємо, коронавірусом інфікувалися також президент України Володимир Зеленський, керівник Адміністрації президента Андрій Єрмак, голова Верховної Ради Дмитро Разумков, перший заступник спікера парламенту Руслан Стефанчук.

Повʼязані теми:

Наступна публікація