Другою вакцинованою людиною від коронавірусу у Британії став 81-річний Вільям Шекспір

Другою вакцинованою людиною від коронавірусу у Британії став 81-річний Вільям Шекспір

Фото: Associated Press

Британець, який другим отримав вакцину від коронавірусу, родом з того ж графства, що і письменник Вільям Шекспір.

Після 90-річної Маргарет Кінан у Великій Британії, де 8 грудня стартувала масова вакцинація від коронавірусу, другою людиною, яка отримала у країні затверджену вакцину від COVID-19, став тезка відомого англійського поета 81-річний британець Вільям Шекспір.

Про це пише LADbible.

Повідомляється, що літнього британця вакцинували від коронавірусу в тій самій університетській лікарні Ковентрі, що і Маргарет Кінан.

Назвався чоловік, як і відомий письменник, Вільям Шекспір. Достовірно невідомо, чи це його справжнє ім'я. Мешкає чоловік у графстві Ворикшир, де, до слова, народився видатний поет Вільям Шекспір.

81-річний британець - ​​друга вакцинована від коронавірусу людина у Британії

До слова, Велика Британія 8 грудня першою у світі розпочала процес щеплення вакциною Pfizer-BioNTech від коронавірусу. Щеплення вже зробили 90-річній британці Маргарет Кінан. Таким чином, літня жінка стала першою людиною у світі, якій ввели вакцину від коронавірусу, котра пройшла всі етапи випробовування і її офіційно затвердили.

Нагадаємо, Велика Британія першою у світі схвалила вакцину від коронавірусу компаній Pfizer і BioNTech. У вакцинації візьмуть участь передусім люди з груп ризику. Зокрема, такими вважають працівників і мешканців будинків для літніх, медиків і людей старших за 80 років. Детально про вакцину Pfizer-BioNTech і процес вакцинації у Великій Британії читайте за посиланням.

Повʼязані теми:

Наступна публікація