Другі після лікарів: понад 700 працівників МВС заразилися коронавірусом

Другі після лікарів: понад 700 працівників МВС заразилися коронавірусом

Фото: МВС

Поліція уже склала понад 12,6 тис. адмінпротоколів за порушення карантину.

У системі Міністерства внутрішніх справ зареєстрували 709 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. У МВС зазначають, що є другими за ступенем ризику та по факту зараження коронавірусом після лікарів.

Про це йдеться на сайті МВС. 

"Щодня для забезпечення карантинних заходів та безпеки в Україні залучається понад 16,5 тис. правоохоронців. Із них 13,5 тис. поліцейських, з яких 509 задіяні безпосередньо для забезпечення безпеки медзакладів, де проходять лікування інфіковані коронавірусом", - йдеться у повідомленні.

У системі МВС виявили 709 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, 605 осіб одужали та 104 продовжують лікування. У міністерстві наголосили, що працівники МВС - другі за ступенем ризику та по факту зараження після лікарів.

"На сьогодні поліція склала 12 694 адміністративні протоколи за ст. 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Відкрито 169 кримінальних проваджень", - додали у МВС.

Нагадаємо, сьогодні, 19 червня, стало відомо, що у курсантів Національної академії Служби безпеки України виявили коронавірус. Стан хворих майбутніх силовиків задовільний, їх ізолювали. В Академії проводиться додаткове тестування.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус в Україні
Наступна публікація