Домашня чи закордонна: українці розповіли, якою буде їхня літня відпустка під час пандемії коронавірусу

Домашня чи закордонна: українці розповіли, якою буде їхня літня відпустка під час пандемії коронавірусу

Фото: ТСН.ua

Журналісти ТСН.Тижня опитали українців.

26 червня перший післякарантинний чартер із туристами вилетів з України до Албанії. Це вже друга країна, куди подорожувати можна без самоізоляції. До цього дня через коронавірус без будь-яких обмежень українці могли літати лише до Білорусі. 

Журналісти ТСН.Тижня опитали українців щодо їхніх планів на літній відпочинок. 

У 30-річного адвоката Ігоря з дружиною наразі триває дискусія щодо відпустки. "Будемо вирішувати, напевно будемо за кордон пробувати їхати, летіти, - розповідає чоловік. - Здається, там Греція, Чорногорія відкривають кордони".

Вільний художник Олександр, навпаки, агітує відпочивати в Україні. "У нас стільки чудових місця, що навіть можемо обмежитися нашою Україною прекрасно, нікуди не виїжджаючи", - впевнений митець. 

Актриса Римма Зюбіна не погоджується: мовляв, замість відпочинку можна провести літо із користю та безпекою: "Та заспокойтеся, скільки можна вже відпочивати! Зробіть щось! Їдьте на дачі, якщо вони у вас є, їдьте, якщо у вас є бабусі-дідусі, в такі села і хутори, які вже майже на межі знищення, там, де природа, там, де ви точно не підчепите коронавірус".

А ось 48-річний мандрівник Ігор закликає летіти за кордон, якщо є можливість. "26-го числа полетів перший чартер до Албанії, Літають літаки - летіть, відпочивайте. Не відкладайте на потім, бо ще закриють десь кордони, знову будете сидіти 3-4 місяці", - пояснює чоловік. 

Якими ще планами та порадами поділилися з журналістами українці - дивіться у відео ТСН.

Їхати - не їхати: ТСН.Тиждень запитала українців, чи збираються вони відпочити на морі

Їхати - не їхати: ТСН.Тиждень запитала українців, чи збираються вони відпочити на морі

Як повідомлялося, в Україні попри епідемію коронавірусу COVID-19, пляжі на узбережжях і Чорного, і Азовського морів уже вщент заповнені відпочивальниками. Традиційно ТСН вирішила перевірити, наскільки хороша дорога і скільки часу триватиме подорож до моря в різних напрямках. Більше про це - у матеріалі ТСН.ua.

Повʼязані теми:

Наступна публікація