Депутат від "Слуги народу" підхопив коронавірус

Депутат від "Слуги народу" підхопив коронавірус

Фото: УНІАН

У нардепа правобічна пневмонія.

Депутат Верховної Ради від партії "Слуга народу" Степан Чернявський захворів на коронавірус. Він лікується у медзакладі в Одесі.

Про це депутат повідомив на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"Друзі, COVID-19 нікуди не зник і захворюваність, на жаль, поки тільки зростає... Я перебуваю в лікарні Водників в Одесі. Мені діагностували коронавірус. У лікарні я вже 11 днів", - зазначив нардеп.

Друзья, Covid-19 никуда не исчез и заболеваемость, к сожалению, пока только растёт. ❗️ Прошу вас придерживаться всех правил безопасности: антисептики, маски, частое мытьё рук и так далее! Внимательно следите за своим здоровьем и здоровьем близких людей ❗️ Повторюсь, что оперативное лечение - залог быстрого выздоровления!

Опубліковано Степаном Чернявским Субота, 29 серпня 2020 р.

Також Чернявський розповів, які у нього є симптоми. За його словами, спочатку він почувався як за звичайної ГРВІ: у нього була слабкість, ломота, температура 37. Зараз у нього правобічна пневмонія.

Нардеп закликає всіх у разі появи симптомів робити тести на коронавірус.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що лідерка "Батьківщини" Юлія Тимошенко інфікувалася коронавірусом COVID-19. Стан здоров'я політикині оцінювався як важкий, у неї висока температура тіла до 39 градусів. У ЗМІ також повідомили, що разом із Тимошенко на коронавірус захворіли і її дочка Євгенія Тимошенко разом з чоловіком – Артуром Чечоткіним.

Новий рекорд: за минулу добу в Україні зафіксовано 2 481 новий випадок зараження коронавірусом

Новий рекорд: за минулу добу в Україні зафіксовано 2 481 новий випадок зараження коронавірусом

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Рішення Верховної Ради
Наступна публікація