Буковина хоче повторити феномен Уханя і встановила план зниження кількості інфікованих коронавірусом

Буковина хоче повторити феномен Уханя і встановила план зниження кількості інфікованих коронавірусом

фото / Чернівецька ОДА

У Чернівецькій ОДА за пів року хочуть суттєво зменшити кількість хворих на COVID-19.

Влада Чернівецької області встановила собі за мету зменшити кількість випадків коронавірусу за добу до 20 осіб. Такого результату чиновники планують домогтись вже за пів року.

"Я скажу більше, що у нас звичайно ж, дуже амбітний план: у найближчих пів року досягти показника, який сьогодні є у славнозвісному місті Ухані. Тобто, я дуже би хотів, щоб на Буковині було не більше 20 нововиявлених випадків коронавірусної хвороби. Ми зможемо це зробити виключно, дотримуючись усіх карантинних обмежень, санітарно-епідемічних норм і правил, які вже стали нормою нашого щоденного життя", – сказав сьогодні, 16 грудня, голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук на брифінгу в держадміністрації.

Також він додав, що сьогоднішня тенденція кількості інфікованих в Україні, яка йде до зменшення, "не може нас не тішити".
Між тим, Осачук висловив вдячність жителям Чернівецької області за відповідальність та дотримання карантинних обмежень, які, за його словами, допомогли регіону суттєво знизити рівень інфікування коронавірусом.

Нагадаємо, за минулу добу у Чернівецькій області виявили 186 нових випадків коронавірусу.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус в Україні
Наступна публікація