Більше не заразний: Трамп впевнений, що має імунітет від COVID-19

Більше не заразний: Трамп впевнений, що має імунітет від COVID-19

Фото: Associated Press

Президент США стверджує, що повністю одужав від спричиненої коронавірусом хвороби COVID-19 і не несе ризику зараження для інших осіб.

Президент США Дональд Трамп після повернення до активної участі у своїй передвиборчій кампанії стверджує, що повністю одужав від хвороби COVID-19, не несе ризику зараження для інших осіб, і перебуває у відмінній формі.

Про це він заявив у неділю, 11 жовтня, в інтерв'ю телеканалу Fox News.

За словами Трампа, медичні тести показали, що він може повернутися до передвиборної кампанії без ризику для інших.

"Схоже, що у мене імунітет, я не знаю, можливо, це надовго, можливо, ні. Може, це буде на все життя, ніхто насправді не знає, але імунітет в мене є", - заявив Трамп в ефірі телеканалу на наступний день після повідомлення його лікаря про те, що він вже не несе ризику зараження для оточення.

Американський президент також додав, що почувається "фантастично".

Нагадаємо, у Трампа минулого тижня було підтверджено інфікування коронавірусом. В ніч на 3 жовтня його доправили в Національний військово-медичний центр імені Уолтера Ріда. Як стверджували в Білому домі, це зробили з превентивною метою за рекомендацією лікарів. Після трьох днів лікування Трампа виписали з військового шпиталю.

Прибувши в Білий дім, він закликав американців не боятися коронавірусу і зняв захисну маску. Його поведінку жорстко розкритикували опоненти з Демократичної партії.

Трамп категорично відмовився провести віртуальні дебати через свою боротьбу з коронавірусом

Трамп категорично відмовився провести віртуальні дебати через свою боротьбу з коронавірусом

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація