"Бережіть себе": словацький блогер записав відеозвернення за шість годин до смерті від коронавірусу

"Бережіть себе": словацький блогер записав відеозвернення за шість годин до смерті від коронавірусу

Фото: Associated Press

У відео блогер зазначив, що жертвами коронавірусу стають ні в чому не винні люди.

Словацький блогер Йозеф Кметьо записав відеозвернення із закликом не потрапляти під вплив людей, які не вірять у коронавірус, і дуже серйозно ставитися до пандемії. Так, відео записано перед госпіталізацією чоловіка, який помер через 6 годин після запису відео.

Про це 28 жовтня інформує "Радіо Свобода".

“Словацький блогер Йозеф Кметьо записав відео перед тим, як його забрала швидка. Через 6 годин після цього він помер в лікарні від COVID-19. Йому було 47 років”, — пише видання.

У відео блогер зазначив, що жертвами коронавірусу стають ні в чому не винні люди і закликав берегти себе.

“Дорогі друзі! Ніколи не потрапляйте під вплив людей, які не вірять у коронавірус, і подібних. Живим прикладом того, що таке COVID-19, є я. Я був би дуже радий, якби ви нарешті всіх тих людей, які не вірять і думають, що коронавірус — це якийсь легкий грип, послали подалі. Тому що це неправда. Передусім жертвами вірусу стають невинні люди. Бережіть себе, не піддавайтеся впливу і обов’язково використовуйте засоби індивідуального захисту. Я не був людиною, який недооцінював би коронавірус і його наслідки”, — зазначив він у зверненні.

Нагадаємо, 16 жовтня помер від коронавірусу Дмитро Стужук — відомий український фітнес-блогер. Без батька залишилися троє маленьких дітей. 35-річному чоловікові стало зле на відпочинку в Туреччині: важко дихати, набрякла шия і заболів живіт. Наступного дня з`явився кашель. На 9 день здоров`я ще погіршилося — дихати чоловік міг лише з кисневою маскою. Його шпиталізували. У лікарні Стужук пережив клінічну смерть, впав у кому і більше не прийшов до тями. 

Помер блогер Дмитро Стужук: чому українці по-різному відреагували на цю новину

Помер блогер Дмитро Стужук: чому українці по-різному відреагували на цю новину

Повʼязані теми:

Наступна публікація