Канада третьою у світі розпочала масову вакцинацію від коронавірусу

Канада третьою у світі розпочала масову вакцинацію від коронавірусу

Фото: Associated Press

Першими щеплення отримає персонал двох медцентрів у Торонто та Оттаві.

Масова вакцинація від коронавірусу від вівторка, 15 грудня, розпочинається у Канаді.

Про це розровіли у ТСН.Ранок.

Першими щеплення отримає персонал двох медцентрів у Торонто та Оттаві. Напередодні до країни прилетіла перша партія доз вакцини від коронавірусу компаній Pfizer і BioNTech. 

Тим часом на півдні Англії знайшли новий штамм коронавірусу. У тамтешній національній службі здоровя кажуть, що, ймовірно він значно заразніший, ніж ті, які виявляли раніше. Від середи в Лондоні та ще у кількох великих містах посилюють карантинні обмеження.

Від сьогодні жорсткий локдаун, мінімум на 5 тижнів запроваджують в Нідерландах. Там позакривали усе, крім магазинів та закладів, що пропонують товарий й послуги першої необхідності. У Франції натомість скасували заборону на подорожі країною, але подовжили дію комендантської години принаймні до 20 січня.

У Канаді починається масова вакцинація, а в Англії знайшли новий штам коронавірусу

У Канаді починається масова вакцинація, а в Англії знайшли новий штам коронавірусу

Як повідомлялося, Велика Британія першою у світі схвалила вакцину від коронавірусу компаній Pfizer і BioNTech. Вакцинація населення стартувала 8 грудня. 90-річна британка Маргарет Кінан стала першою людиною у світі, якій ввели вакцину від коронавірусу, котра пройшла всі етапи випробовування і її офіційно затвердили.

Повʼязані теми:

Наступна публікація